Христо Цанков: Кой управлява – комунистите или масоните? /втора част/

May 31st, 20129:21 am @

1


Христо Цанков: Кой управлява – комунистите или масоните? /втора част/

След края на Студената война и рухването на комунизма българските масони отново излязоха на открито (1992 г.).
Масони от висшите ешелони на бившата власт и ДС преразпределиха сфери на влияние и започнаха да източват граденото за 45 г. комунистическо наследство, градено с кървавия труд на работническата класа.

Милиони бяха ограбени и потънаха в джобовете и задграничните сметки на бившата масонска-комунистическа номенклатура. Създадоха се финансови пирамиди и схеми за доограбване спестяванията на пестеливия редови гражданин. Проспериращи и конкурентноспособни предприятия и заводи бяха умишлено източени и фалирани, за да се вкара страната ни в блатото на Европа. Селското стопанство и икономиката бяха тотално разграбени и разпродадени на родни новозабогатели или чуждестранни олигарси. Целият период от 20 г. “преход към демокрация” бе белязан със стотици показни убийства и разстрели на родни масони и мафиоти, борещи се помежду си за по-голямото парче от баницата…

Висшият масон и бивш комунистически лидер, Андрей Луканов, бе една от първите жертви. Последваха го висшият масон Илия Павлов, масонът-банкер Емил Кюлев и мн. др. Самите масони се избиваха безжалостно и демонстрираха истинското естество на своето “братство”. В борбата за власт и влияние се разцепиха и образуваха две отделни масонски организации.

Събитията през изтеклите 20 години от времето на учредяването (възстановяването) на Великата масонска ложа на България през 1992 г. до сегашната 2012 г., красноречиво свидетелстват за това колко добре масонството изпълни плановете на Илюминати за превръщането на нашата родина в поредната провинция на Рим и заробването на българската нация.

Великият масонски майстор Григорий Вазов: Луканов нареждаше какво и колко да се краде:

На 07.01.2001 г. в България е тържествено и ритуално настанен българският Върховен съвет от 33 степен. Датата не е избрана случайно, тъй като нейната нумерологическа стойност е 11, числото на върховното зло (7 + 1 + 2 + 1 = 11).
Начело на Върховния съвет застава Петър Калпакчиев.

През май 2001 г., на проведената в Истанбул конференция на Европейските Върховни съвети, “българският Върховен съвет е признат като редовно основан и приет за пълноправен член на Европейската конфедерация на Върховните съвети” (Недю Недев, стр. 442).
През февруари 2006 г. обаче, “Върховната регулационна комисия при Южната юрисдикция на масонството във Вашингтон замразява дейността на Върховния съвет 33 степен, възглавяван от Петър Калпакчиев, защото не се признава от регулярната Обединена Велика ложа на България. В момента на замразяването във Върховния съвет 33 степен на България членуват 700 членове с висши степени” (Недю Недев, стр. 457).

Последните събития в България, разиграли се на политическата арена, отново напомниха за могъщата власт и контрол на Илюминати. След като успешно издигнаха и вкараха в Парламента политици и лидери на политически партии като Иван Костов, Волен Сидеров, Ахмед Доган и Яне Янев (всичките масони), за да прокарат своите пъклени планове, Илюминати демонстираха за пореден път своята ловкост и лукавство. ДСБ, СДС, Атака и РЗС вече са изчерпани като проекти и трябва да бъдат заменени от нови политически формации, за да се възстанови нарушеното равновесие в Парламента. Макар че ГЕРБ изпълнява досега чудесно плановете на Илюминати, на тях не им харесва факта, че ГЕРБ разполага с абсолютно мнозинство и запазва своята голяма преднина пред останалите политически сили. Илюминати винаги се плашат от големия контрол, който упражнява и може да упражнява една партия, защото те много добре знаят, че при определени обстоятелства това може да се обърне срещу тях.

Ето защо Илюминати стартираха два нови проекта, които да заменят слабата опозиция в лицето на Атака, РЗС, ДСБ и СДС. Двете сини формации направиха опит да се консолидират и да се явят съвместно на следващите избори, но този опит бе провален от инфилтрираните в двете партии масони, за да се даде мощен ход на двете нови политически формации – ГОРД на масона-тамплиер и евродепутат Слави Бинев, и проекта “България на гражданите” на Меглена Кунева, дългогодишен агент на Илюминати.

Всъщност зад проекта “ГОРД” (Гражданско обединение за реална демокрация) ясно се видя, че стоят могъщите Илюминати. Румен Ралчев, лидер на единия от двата ордена Тамплиери в България и масон от 33 степен, е и съучредител на ГОРД и бе централната действаща фигура на представянето на новата политическа формация в Петрич. На представянето на новото движение присъстваха редица именити български масони, между които се открои и масонът Любен Дилов-син, лидер на партия “Гергьовден”. Любен Дилов явно е разбрал, че не е достатъчно да си масон, за да успееш в политиката. Трябва да имаш и подкрепата и спонсорството на Илюминати, иначе нямаш шансове да пробиеш и да се издигнеш по високите етажи на пол. власт.

Инициативен комитет на “България на гражданите”:

09.05.2012/ Меглена Кунева: “България на гражданите” ще е партия на 21 век:

Румен Ралчев (ГОРД):

Среща с медии и граждани в Петрич. По време на представянето на ГОРД в Петрич съучредителят на ГОРД Румен Ралчев заяви:

“Българите трябва да престанат да се оставят да бъдат мачкани. Гордостта в българина трябва да надделее, защото българското самочувствие е ниско заради ниските доходи и високата смъртност. На свободата, здравеопазването и образованието се посегна сериозно. България е с некадърна, необорудвана полиция, с ниски заплати. Полицията е звено за разчистване на сметки и събиране на пари. Престъпността расте, но стъкмистиката на МВР показва, че в България цари спокойствие. Държавният чиновник трябва да бъде достатъчно добре заплатен, мотивиран и защитен от въздействията на политиците”.

Слави Бинев (ГОРД):

ГОРД в Петрич

От Петрич започва обиколката сред избирателите на Гражданското обединение за реална демокрация, обявиха вчера на пресконференция в лятната градина на комплекс “Белатур” председателят на ГОРД Слави Бинев, световният шампион по ММА Станислав Недков-Стъки, петричкият бизнесмен архонт Иван Кочев-Чомбе, Поли Карастоянова, член на УС на Националния борд по туризма в България, професорът от Софийския университет Валери Стефанов и учредителят на Националния съюз за безопасност и охрана, офицерът от резерва Румен Ралчев.

Тръгваме по всички градове на страната от Петрич, защото това е район, в който хората ценят свободата повече от живота си. Районът е символ на хора, които не се подчиняват, готови са да загинат, но да не бъдат победени. Свободата и непобедимостта са символ на ГОРД, ще се срещнем с максимален брой хора, обясни Слави Бинев, като разкри, че в личен план главният виновник в Петрич да бъде даден стартът на обиколката на ГОРД е неговият приятел и брат, когото уважава – архонт Иван Кочев. Председателят Слави Бинев обясни идеите на ГОРД така:

Ние сме за промяна, против бедността и глупавата политика, за политиката на здравия разум. На срещите с избирателите ние ще наблягаме на бъдещето. Хората трябва да избират с разума си, а не със сърцето. Нашият основен враг на следващите парламентарни избори е самовлюбената, арогантна глупост, примесена с корупционни похвати. Всичко е възможно в политиката, но не е възможно да се коалираме с ГЕРБ, които са носител на арогантната глупост, примесена с фашизъм.

Нека управляващите докажат, че са приели Закона за конфискация на незаконно придобитото имущество не за разчистване на сметки, а за доброто на обществото, като арестуват хората, за които битуват някакви съмнения. Защо не арестуват съдия Красимира Медарова, председателка на ЦИК, която има много повече имоти от всеки друг бизнесмен?

Вместо да се занимава с бизнес, тя е съдия. Мъжът й също има толкова имоти, с колкото едва ли може да се похвали някой друг бизнесмен. Нека справедливостта възтържествува с прилагането на закона към Цветелина Бориславова, която не бе в бизнес елита преди Бойко Борисов да стане главен секретар на МВР и кмет на София.

ГОРД не е партия в прекия смисъл на думата, а е политически съюз на граждани, партии и сдружения. Ние не се борим за 4% или за 50% на следващите парламентарни избори, а за 98% от доверието на избирателите. За да покажем, че в България има реална демокрация, ГОРД трябва да спечели 98% от гласовете на избирателите. Това е нашата заявка за парламентарните избори, каза Слави Бинев.

Трябва да отбележим и голямата подкрепа, която получи Меглена Кунева (омъжена за масона-финансист Андрей Пръмов, син на секретаря на ЦК на БКП, Иван Пръмов), за да осъществи своя проект, разработен от Илюминати. Няколко депутати на Атака демонстартивно напуснаха Волен Сидеров, за да подкрепят новата формация на Кунева, а медиите на Илюминати (като БТВ и др.) напоследък често излъчват по новините уж направени сондажи на народното мнение, според които, ако изборите бяха “сега”, партията на Кунева би спечелила 3-то място в Парламента след ГЕРБ и БСП:

11.05.2012/ МБМД: Партията на Меглена Кунева – трета политическа сила:

Така, фино и задкулисно, Илюминати преустройват декорите на политическата арена и подготвят народа да гласува доверие на ГОРД и Меглена Кунева на предстоящите избори. Вече е почти сигурно, че старите проекти СДС, ДСБ, Атака и РЗС, няма да преминат 3%-та бариера и да намерят място в 42-то Народно събрание. Но пък може и да има изненади. Тепърва ще видим.