Реклама

Ежедневно това място се посещава от 200 до 700 читателя.
В периоди на обществено-политическа активност те нарастват до 2,000-3,000 дневно, като често има дни с по над 5,000 уникални ежедневни посещения.
Традиционно най-много посетители извън страната идват от САЩ, Германия, Руската федерация, Великобритания. Събраните тук публикации, снимки и видео бяха на други два адреса, като общо там са регистрирани над 360,000 уникални посещения.

Част от материалите тук са излизали в пресата. Други са препубликувани в сайтове с различна насоченост – от afera.bg до infotourism.net. Понякога части от съдържанието се взаимстват от други сайтове като News.bg и Blitz.bg. Ама ние сме свикнали.

Този сайт не е лично мой. Той дава широка възможност за публикуване на материали, които не са излизали и няма да излезат в пресата. Автори като Григор Лилов, Галя Симеонова – Конах, Румен Леонидов и други са поместили тук свои непубликувани текстове. Тук читателите намират мнения на Франсиз Фукуяма, Джордж Сорос, Джулието Киеза, Алберто Бонцани и др. На български анализатори и икономисти като Димитър Събев, Георги Н. Георгиев, Кольо Парамов, Иван Стоянов.

Читателите на този сайт не принадлежат към разнородната маса интернет потребители, които ежедневно генерират „посещения“ в масовите сайтове, единствено за да ругаят властите и да се обиждат един друг. Посетителите на това място в интернет са други хора.  В стотиците коментари тук едва ли ще намерите нецензурна квалификация, въпреки, че машинката на сайта е настроена да допуска всички коментиращи, с изключение на явните спамери.
Нашите читатели са сериозни хора, а сериозните хора вземат активни решения, включително когато купуват.

Посоченото място и рекламния банер не са единствените форми за популяризирането на продукти и услуги. Има достатъчно атрактивни начини, които сме готови да обсъдим лично с Вас. Заедно с Вас ще обсъждаме и цените за реклама, които са по-приемливи, отколкото очаквате.

Ако нямате собствен рекламен банер, той ще Ви бъде изготвен и поместен на сайта от e-Berlin – автори на цялостната конструкция и дизайна на този сайт. Банерите се изготвят на минимална цена или безплатно, в зависимост от сложността и продължителността на периода, в който ще рекламирате тук.

При нас реалният брой импресии е равен на броя посетители.
Pекламите в този сайт не се влияят от различните браузър-добавки и други средства за блокиране на реклами от рода на AdBlock (за разлика от рекламите на Google, например).
Това значи, че рекламата ви ще бъде видима винаги, дори когато браузърът разполага с добавка за блокиране на реклами.

С пожелание за успехи:
Живко Желев

E-mail: info@zhivkozhelev.com
E-mail: comm@mail.bg
Skype: zhelev.skype

Брой уникални посещения на сайта към 08.02.2012 г., непосредствено след пускането му на новия адрес ZhivkoZhelev.com:

Page last updated on March 18, 2012 at 18:19